İçeriğe geç

Blutv Kaç Dizi Var

BluTV üyelik hangi diziler var?

Bazı öne çıkan BluTV içerikleri ise şöyle: ● Hammer and Rose: A Behzat Ç. His Story. … Prince. Bongomia Krallığı kimsenin umursamadığı bir ülke. …Magarsus. … Minced Meat. … Yeşilçam. … Respect … House of the Dragon. …The Last of Us.

BluTV’de kaç tane film var?

En popüler canlı yayın kanalları 10.

Blue TV’nin içinde neler var?

BluTV Orijinal İçeriğiZıfır Bir (2016-2019) (Born by YouTube)Çalınan Hayatlar (2017)Masum (2017)Sahip Olunan (2017)7 Yüz (2017)140 Gün: Para Vurucuları (2018)İbrahim Selim’in Patlaması (2020-2021) Bartu Ben (2018)Daha fazla öğe…

BluTV aylık kaç TL 2024?

Bir yıllık BluTV üyeliğinin aylık bedeli sadece 39.90 ₺, böylece 2024 yılını birlikte geçirebiliyoruz.

BluTV aylık kaç TL?

BluTV aylık üyeliği mobil ödeme ile ilk ay sadece 99 TL! BluTV aylık üyeliği Vodafone Pay Mobil Ödeme ile 152,90 TL yerine sadece 99 TL! Sevdiğiniz dizi ve filmleri indirimli olarak izlemek için Yanimda uygulaması üzerinden faturanıza ekleyerek BluTV aylık üyeliğini satın alabilirsiniz.

BluTV kimlere ücretsiz?

Hepsiburada Premium ile 10 BluTV abonesi olabilirsiniz.

BluTV’nin sahibi kim?

Warner Bros. DiscoveryBluTV / Ana şirketi

BluTV hangi ülkenin?

İstanbulBluTV / Konum

BluTV’yi kim satın aldı?

Warner Bros. Discovery (WBD) bugün Türkiye’nin ilk abonelik video platformu BluTV’yi satın aldığını duyurdu. Discovery+ 2021’de BluTV’de yayın yapmaya başladığında, Discovery Inc. BluTV’nin yüzde 35 hissedarı olduğu bir yatırım yaptı.

BluTV’de kaç tane kanal var?

Canlı televizyon izlemenin yanı sıra dizi, film ve belgesel izleme imkânı da sunan BluTV, Discovery+ kanalları da dahil olmak üzere 60 kanala sahip.

BluTV boykot mu?

BluTV, 28 Aralık 2023’te Warner Bros. Discovery tarafından tamamen satın alındı. Warner Bros. Discovery boykot listemizde olduğundan, BluTV de boykot listemize alındı.

BluTV internetsiz izleniyor mu?

Çevrimdışı izleme özelliği uluslararası servisimizde mevcut değildir. İçeriği yalnızca bir cihaza ve cihazınızın dahili depolama alanına indirebilirsiniz. Cihazınızın dahili depolama alanında yeterli alan varsa indirebilirsiniz.

BluTV +18 var mı?

“Üye Ol” butonuna tıklayarak Üyelik Sözleşmemizi ve Gizlilik Politikamızı kabul ettiğinizi ve 18 yaşından büyük olduğunuzu onaylıyorsunuz.

BluTV tek üyelik kaç kişi kullanabilir?

Tek bir BluTV hesabıyla 5 farklı profil oluşturabilir ve BluTV deneyimlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Aynı anda yalnızca bir profili takip edebilirsiniz.

BluTV’nin kaç üyesi var?

Yerli platformlar arasında en güveniliri olan BluTV’nin 4 milyondan fazla üye tabanına sahip olduğu belirtiliyor. BluTV’nin Discovery anlaşmasının yanı sıra yeni projeleriyle 2021 için iddialı bir takvime sahip olması bekleniyor.

BluTV’de hangi kanallar var?

Onlarca kanal seçeneğini BluTV canlı yayın seçeneğine entegre ediyoruz. TRT 1, Fox, Haber Türk, 24, NTV, TRT Haber, TGRT Haber, NR1, NR1 Türk, TRT Müzik, Power, Power Türk, Diyanet TV, Bloomberg HT, TRT Belgesel, TRT Spor, TRT Çocuk kanalları ve daha fazlası yayında yayınladığımız kanallar arasında.

BluTV tek üyelik kaç kişi kullanabilir?

Tek bir BluTV hesabıyla 5 farklı profil oluşturabilir ve BluTV deneyimlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Aynı anda yalnızca bir profili takip edebilirsiniz.

BluTV ne izlenir 2024?

İzlemeniz Gereken En İyi BluTV Dizileri | 2024Game of Thrones | IMDB: 9.2.The Handmaid’s Tale | IMDB: 8.4.The Sopranos | IMDB: 9.2.Six Feet Under | IMDB: 8.7.Killing Eve | IMDB: 8.1.Euphoria | IMDB: 8.3.Succession | IMDB: 8.8.The Last of Us | IMDB: 8.

BluTV’yi ne izlemeli?

En İyi BluTV Orijinal İçerikPrince, BluTV – IMDb: 8.0.Zirve, BluTV.Hammer and Rose: A Behzat Ç. Hikaye, BluTV – IMDb: 8.6.Test Shot, BluTV – IMDb: 6.7.Magarsus, BluTV – IMDb: 7.9.Yeşilçam, BluTV – IMDb: 7.8.Yaşamayanlar, BluTV – IMDb: 4.9.İlk ve Son, BluTV – IMDb: 8.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Tesettürlü Escort