İçeriğe geç

Tcdd Kart Geçiyor Mu

Trenlerde kart geçiyor mu?

İkili anlaşmalar kapsamında düzenlenen kartlar/paket veya onaylı belgeler, tren, yolculuk ve yolcu türüne bağlı olarak belirli koşullar altında bilet olarak da kullanılabilir.

Tren garında kredi kartı geçerli mi?

Bilet bedelinin biletler düzenlendiğinde ödenmesi zorunludur. Ödemeler, seyahate, dağıtım kanalına ve sözleşmelere göre ödeme araçları (nakit, kredi kartı, açık bilet çeki, havale, banka havalesi vb.) kullanılarak yapılır. Nakit ödemelerde yalnızca Türk Lirası kullanılır.

TCDD bilet nasıl alabilirim?

İletişim. TCDD Taşımacılık AŞ biletleri gişelerden, PTT şubelerinden, turizm ofislerinden, web sitesinden ve cep telefonlarından satın alınabiliyor.

Abonman trende geçerli mi?

Abonelik paketi Paket, aynı gün içinde ilgili tren tipi ve lokasyonunda gidiş-dönüş yolculuğu için geçerlidir.

Trene biletsiz binilir mi?

Uzun mesafeli trenlere biletsiz binmek sorun değil. Uzun mesafeli seyahatlerde kullanılan ICE ve EC gibi trenler için biletinizi tren içinde de alabilirsiniz. Ancak bu durumda normal bilet fiyatına 7,50 avro sabit ücret ekleniyor.

TCDD trenkart nasıl alınır?

Trenkart hizmetlerinden yararlanmak isteyen yolcuların şirketin resmi internet sitesi üzerinden veya işyerlerinde üyelik formunu doldurmaları gerekmektedir. Üyelik onaylandıktan sonra sistem tarafından sağlanan müşteri numarası kullanılarak gişeden, internetten ve mobil satış kanallarından indirimli koltuk numarası alınabilir.

Tcdd kimliksiz binilir mi?

Yolcular, kontrol noktaları ve trenler için: Bilet PNR numarası, barkod, e-bilet satışları için T.C. Kimlik numarası, ad ve soyadı gibi satış sırasında verdiği bilgileri sunabilmelidir.

Tcdd kaç yaşa kadar ücretsiz?

(0-6 yaş (73 ay altı) çocuklar ayrı bir koltuk gerekmediği takdirde ücretsiz seyahat edebilirler.) (0-12 yaş arası çocuklar en az 18 yaşında olan bir ebeveyn veya veli eşliğinde seyahat edebilirler.) 60-64 yaş arası yolcular %15: 60-64 yaş arası yolcular için geçerlidir.

Hızlı tren abonelik kaç TL?

FİYATLAR VE KART KULLANIM KURALLARI FİYAT GRUPLARI (ÜCRET GRUPLARI) TAM AYLIK ABONELİK (AYLIK KART) 15 – 21 İSTASYON (İSTASYONLAR)₺29.69222 – 28 İSTASYON (İSTASYONLAR)₺34.24329 – 35 İSTASYON (İSTASYONLAR)₺39. 99336 – 43 İSTASYON₺44.2742 daha fazla hat

Ankara İstanbul hızlı tren kaç TL 2024?

Buna göre, 323 TL olan Ankara-İstanbul hızlı treninin bilet fiyatı 430 TL’ye çıkarıldı. Böylece Ankara – Konya arasındaki bilet fiyatı 146 TL’den 200 TL’ye, Ankara – Eskişehir güzergahındaki bilet fiyatı 136 TL’den 225 TL’ye çıkarıldı. Ankara – Yozgat güzergahında ise fiyat 130 TL’den 173 TL’ye çıkarıldı.

Tcdd açık bilet ne kadar geçerli?

Açık bilet kuponlarının geçerlilik süresi 180 günden 90 güne düşürüldü. Daha önce oluşturulan açık biletlerin geçerlilik süresi 180 gün olarak kalır ve kural değişikliğinden sonraki açık biletler için de geçerlidir.

Tren bileti gişeden alınır mı?

Öğrenciler, emekliler) bilet satın alırken uygunluk kanıtı göstermelisiniz. Biletlerinizi nakit veya kredi veya banka kartıyla ödeyin. Biletlerinizi gişeden satın alın. Biletlerinizi güvende tutun ve seyahat gününüzde yanınızda getirin.

TCDD genç tarife nedir?

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, 13-26 yaş aralığındaki gençlerimize özel TCDD Taşımacılık Gençlik Tarifesi ile YHT, ana hat ve bölgesel trenlerde yüzde 15 indirimle seyahat ediyor.

Tren gidiş dönüş indirimi kalktı mı?

TCDD gidiş-dönüş biletlerde indirim uygulamasını durdurdu! Durumu kuruma bildirdiğimde kurum 1 Haziran 2022 tarihi itibariyle uygulamayı durdurduğumuza dair açıklama yaptı.

Trenkart nasıl alınır 2024?

YHT ve ana hat trenlerindeki yolculuklarınızda Tren Kart üyelik bilgilerinizle sisteme giriş yaparak, ek bir ücret ödemeden web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden koltuğunuzu kolayca seçebilirsiniz.

İstanbulkart trende geçiyor mu?

İstanbulkart ile şehirdeki tüm toplu taşıma araçlarını (otobüs, metrobüs, tramvay, vapur vb.) kullanabilir ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tuvaletlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca İsparks, Hamidiye su otomatları ve bazı marketlerde ödeme yapmak için de geçerlidir.

Hızlı trende abonman var mı?

Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında abonmanlara yüzde 400’e yakın zam yapıldı. Eskişehir-Ankara hattında çalışanların kullandığı 30 günlük abonman yüzde 170 artarak 624 liradan bin 687 liraya çıktı. Öğrencilerin kullandığı 30 günlük abonman ise yüzde 88 artarak 509 liradan 960 liraya çıktı.

Tren kart fiyatı nedir?

TrenKartFullYoung*Gezgin Paketi (30 gün)800 TL640 TLGezgin Plus Paketi (30 gün)1120 TL896 TL12 Mart 2016 hakkında bilmek istediğiniz her şey

Tren kime ücretsiz?

(0-6 yaş (73 ay altı) çocuklar ayrı bir koltuk gerektirmediği sürece ücretsiz seyahat edebilir.) Genç %15: 13-26 yaş aralığındaki gençler faydalanabilir. 60-64 yaş aralığındaki yolcular %15: 60-64 yaş aralığındaki yolcular için geçerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Tesettürlü Escort